Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες «ηγέτες» στο χώρο της πληροφορικής και έχουμε συνδέσει το όνομα μας με τις πιο αξιόπιστες λύσεις νέας τεχνολογίας της αγοράς.


Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο και κάθε λύση επιλέγεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και In house δοκιμές πολύ πριν τη διαθέσουμε στους πελάτες μας.


Έχουμε θέσει πολύ υψηλά standard στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και αυτό είναι και ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας. Σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες που μας επιλέγουν και δίνουμε πρόσθετη αξία στην επένδυσή τους, ώστε να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα με το μικρότερο κόστος.


Στον τομέα της Μηχανογράφησης η εταιρεία μας έχει συνάψει στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Μegasoft, μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα και είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε αξιόπιστες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητά της, μέσα από την οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win

Mega Support Συνεργάτες


Η Mega Support προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με μια σειρά από εξειδικευμένες εφαρμογές αναπτυγμένες στην αιχμή της τεχνολογίας. Μαζί συζητάμε και οριοθετούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, επιλέγουμε το κατάλληλο μηχανογραφικό υλικό (hardware) και σχεδιάζουμε τη λύση που πραγματικά χρειάζεστε για μια ομαλή και επιτυχημένη καθημερινή λειτουργία


Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές προσφέρουν και τις αξιοποιούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι