Το Market Κρεάτων Elvit επέλεξε PRISMA WinΤο Market Κρεάτων Elvit στην Κηφισιά εμπιστεύτηκε την εταιρία Mega support και επέλεξε την εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft για την μηχανογράφησή του.


Με ιστορία που πλησιάζει τα 30 χρόνια και με αρχές την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα, την συνέπεια και την ακλόνητη δέσμευση για παροχή αρίστης ποιότητος προϊόντα η επιχείρηση του κυρίου Ανδρέα Αθανασόπουλου αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτικού κοινού της Κηφισιάς και όχι μόνο, που θέλει ότι καλύτερο υπάρχει στην καθημερινή του διατροφή! 


 Με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ανώτερης ποιότητας σε νωπά κρέατα, αλλαντικά, τυριά, κατεψυγμένα, τρόφιμα και γαλακτοκομικά η επιχείρηση ELVIT εξυπηρετεί καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις τους ως προς τη γκάμα και τη ποικιλία τους. Αυτό που κρίθηκε άμεση ανάγκη να βελτιωθεί στην επιχείρηση και εντάθηκε με την αύξηση του πελατολογίου ήταν η βελτίωση στην ταχύτητα της εξυπηρέτησης. Με την επιλογή της εφαρμογής PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις ο επιχειρηματίας βελτίωσε εντυπωσιακά την ταχύτητα αφού το πρόγραμμα συνδέθηκε με τα ζυγιστικά για άμεση ενημέρωση της ζύγισης του είδους ενώ με την οθόνη αφής και το barcode scanner καταχωρεί τα είδη και εκδίδει τις αποδείξεις ξεχνώντας μια για πάντα τις αναμονές στο ταμείο. Παράλληλα η επιχείρηση εκσυγχρονίστηκε με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ενώ καλύφθηκαν και επιμέρους ανάγκες όπως η συμμόρφωση στις νέες υποχρεώσεις που έφερε ο Ν. 4492/2017 για επισήμανση καταγωγής - προέλευσης στο κρέας, η αυτόματη ενημέρωση των ζυγιστικών για νέα είδη και αλλαγές τιμών, η εξαγωγή στατιστικών ανά περίοδο (π.χ. Πάσχα) για τα πωλούμενα είδη κ.ά.


Η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, η μείωση στο κόστους λειτουργίας η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη και η καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που απολαμβάνει άμεσα ο επιχειρηματίας και δικαιώνουν την επιλογή του. Παράλληλα η εφαρμογή PRISMA Win δεν στάματα ποτέ να εξελίσσετε και να εκπλήσσει ευχάριστα με νέες δυνατότητες, ενώ ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft  η Mega Support είναι πάντα δίπλα στην επιχειρηματία για να τον βοηθήσει ώστε να αξιοποιήσει προς όφελος της επιχείρησης του το 100% των δυνατότητων της εφαρμογής. 


Ευχαριστούμε πολύ το Μάρκετ Κρεάτων Elvit που μας εμπιστεύτηκε για τη μηχανογράφησή του!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση


Ζητήστε μια παρουσίαση


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι