Το KazArte Boulangerie - Patisserie επιλέγει PRISMA WinΤο KazArte Boulangerie - Patisserie στη Γλυφάδα εμπιστεύτηκε την εταιρεία Mega Support και επέλεξε για τη μηχανογράφησή του τις εφαρμογές PRISMA Win!

Η εταιρεία Mega Support ως εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft προωθεί, εγκαθιστά και υποστηρίζει τις εφαρμογές PRISMA Win. Στο boutique ζαχαροπλαστείο - cafe kazArte δε θα μπορούσε να προτείνει τίποτα λιγότερο από τις αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις τις Megasoft. Το project υλοποιήθηκε άμεσα και το ταξίδι στην οργάνωση και στην ανάπτυξη ξεκίνησε…


Ένα γευστικό, multicultural σταυροδρόμι, στο οποίο συναντιούνται από παραδοσιακά πολίτικα γλυκά, μέχρι γνήσιο ιταλικό gelato και αυθεντικά γαλλικά macarons. Αυτό είναι το KazArte, ένα boutique ζαχαροπλαστείο-cafe, που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, έγινε σημείο αναφοράς για όσους απαιτητικούς των νοτίων (και όχι μόνο) προαστίων, έψαχναν νέα γλυκά ευρήματα. Το γευστικό ταξίδι ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη και από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς που αποτελούν πραγματική κληρονομιά για το KazArte και μας φτάνει σε πιο Ευρωπαϊκές κλασικές απολαύσεις. Ο χώρος του καταστήματος και τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, είναι επιμελημένα με πολύ μεράκι και προσοχή και συνθέτουν μια συνολικά αρμονική και απολαυστική εμπειρία για τους επισκέπτες. Τα αγνά υλικά, η δεξιοτεχνία και οι γνώσεις των chef, ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος και ο μονοποικιλιακός ιταλικός espresso είναι οι λόγοι για τους οποίους το KazArte έχει κόσμο όλη την ημέρα, με θαμώνες που απολαμβάνουν τον καφέ τους και το πρωινό τους στον μπροστινό χώρο του μαγαζιού, αλλά και επισκέπτες που κάνουν μια γρήγορη στάση για να πάρουν τις ιδιαίτερες νοστιμιές τους στο σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες, Άλκης και Άντζελα Τσαμπαρλίδη, προκειμένου να επικεντρωθούν στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών για τα γλυκά τους και στην τελειοποίηση των συνταγών τους, χρειάζονταν ένα κεντρικό σύστημα οργάνωσης του καταστήματος, που θα εξασφάλιζε την ομαλή ροή όλων των λειτουργιών της επιχείρησης. Για τον λόγο αυτόν, συνεργάστηκαν με την εταιρεία πληροφορικής Mega Support και την έμπειρη ομάδα των στελεχών της, μαζί κατέγραψαν και ανέλυσαν τις ανάγκες, προσδιόρισαν τους στόχους, και επέλεξαν τις εφαρμογές μηχανογράφησης PRISMA Win Restaurant-Café και PRISMA Win Mobile (android) της Megasoft.


Με την υιοθέτηση της POS εφαρμογής για την εστίαση κατάφεραν να έχουν:

 • Ολοκληρωμένη εικόνα των καθημερινών τους πωλήσεων, έλεγχο του ταμείου και ξεκάθαρη εικόνα για τα κέρδη της επιχείρησης
 • Αυτοματοποίηση στη διαχείριση των διανομών
 • Ταχύτητα στην έκδοση αποδείξεων λιανικής με τη χρήση του barcode scanner
 • Ουσιαστική απεικόνιση των Best seller προϊόντων τους και προσαρμογή της παραγωγής, ώστε να συναντά τη ζήτηση των πελατών
 • Διαθέσιμη πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή για τα αποθέματα
 • Σαφή εικόνα για την κατάσταση του κάθε τραπεζιού (εκκρεμεί η παραγγελία, κατάσταση έκδοσης απόδειξης, είσπραξη κ.τ.λ.)
 • Περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την εξυπηρέτηση του πελάτη


Με την υιοθέτηση της mobile εφαρμογής για την ασύρματη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια βελτίωσαν το επίπεδο του service αφού:

 • οι παραγγελίες στέλνονται σε πρώτο χρόνο στην κουζίνα προς παρασκευή
 • εκμηδενίστηκαν τα λάθη που προέκυπταν από κακογραμμένες, χειρόγραφες παραγγελίες
 • οι σερβιτόροι γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα των ειδών και δίνουν σωστή ενημέρωση στον πελάτη
 • εκτοξεύτηκε η ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών στα τραπέζια
 • αναβαθμίστηκε η εικόνα του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του σύγχρονου εξοπλισμού


Συνολικά, τα οφέλη που αποκόμισε η επιχείρηση από την υιοθέτηση των λύσεων μηχανογράφησης PRISMA Win, συνοψίζονται στο ότι η διαχείριση, η οργάνωση και ο έλεγχός της γίνεται με πολύ πιο εύκολο, σχεδόν αυτόματο τρόπο, επιτρέποντας στον Άλκη και την Άντζελα Τσαμπαρλίδη να αφοσιωθούν σε αυτό που κατέχουν καλύτερα...την τέχνη τους!


Ευχαριστούμε το KazArte για την εμπιστοσύνη του στη Mega Support.Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση


Ζητήστε μια παρουσίαση


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι