Τα καταστήματα Τα παιδιά - Πάσχος επέλεξαν PRISMA Win!Με την εφαρμογή PRISMA Win οργανώσαμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά μας. Συνέβαλλε στο να μην ξεχνάμε ανθρώπους και παράπονα που, ευτυχώς είναι ελάχιστα, αλλά μεγίστης σημασίας για εμάς γιατί μας βοηθάνε και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Όλα καταγράφονται στο πρόγραμμα και λύνονται! Κρατάμε πλήρες ιστορικό των πελατών και δίνουμε μεγάλη βάση στις προτιμήσεις τους. Διασφαλίσαμε την ορθότητα στην τιμολόγηση και στην έκδοση των αποδείξεων. Ο πελάτης καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει κάποιο λάθος, αφού το πρόγραμμα προσφέρει φοβερή διαφάνεια στον τομέα αυτόν, κάτι που η απλή ταμειακή δεν μπορεί να το κάνει σε αυτόν τον βαθμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που μας προσφέρει η εταιρεία MegaSupport που είναι πάντα δίπλα μας για να μας εξυπηρετήσει!


- Πάσχος Γεώργιος Νεκτάριος-


 


Όταν ο κύριος Αντώνης Πάσχος άνοιγε το πρώτο κατάστημα “τα παιδιά” το 1975 στα Κάτω Πατήσια ίσως δεν φανταζόταν ότι σήμερα οι γιοι του Γιώργος, Περικλής και Νίκος με το ίδιο πάθος και μεράκι για την τέχνη του κρέατος θα διέθεταν 3 καταστήματα σε Αιγάλεω και Περιστέρι και θα συμπεριλαμβανόντουσαν σε αφιερώματα όπως: “τα καλύτερα κρεοπωλεία της Αττικής” και “τα top κρεοπωλεία των chef”. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του πατέρα τους στο κατάστημα του Αιγάλεω και στα δύο στο Περιστέρι (Μπουρνάζι και Ανθούπολη) τιμούν και τηρούν την οικογενειακή παράδοση φροντίζοντας να παρέχουν στους πελάτες τους κρέατα άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Τα παιδιά, που μεγάλωσαν μέσα στο κρεοπωλείο του πατέρα τους, έχουν πλήρη εναρμόνιση με τις επιταγές της εποχής, ενώ εξελίσσουν συνεχώς την τέχνη τους με μοντέρνες κοπές, αλλά και με ιδιαίτερα προϊόντα για μερακλήδες όπως το μοσχαρίσιο κρέας μακράς ξηρής ωρίμανσης που ωριμάζει σε δικό τους ψυγείο Dry Ager στο οποίο μπορεί ο πελάτης να δει όλη τη διαδικασία ωρίμανσης. 


Για να οργανώσουν ακόμα καλύτερα την επιχείρησή τους, να διαχειριστούν τη μεγάλη ζήτηση των πελατών τους, αλλά και για να υποστηρίξουν την νέα υπηρεσία τους που έχει να κάνει με τις διανομές των προϊόντων τους στον χώρο του πελάτη, Τα παιδιά επέλεξαν Megasoft και PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις και τις διανομές. Η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε οθόνη αφής, προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης έκδοσης αποδείξεων με ή χωρίς τη χρήση barcode και συνδέεται με ταμειακά και ζυγιστικά συστήματα. Η λύση της Megasoft είναι απόλυτα εξειδικευμένη για τα κρεοπωλεία αφού διαθέτει έτοιμη βάση με χιλιάδες είδη κρεοπωλείου, παντοπωλείου και delicatessen, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις νέες υποχρεώσεις που έφερε ο Ν.4492/2017 για αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις αποδείξεις λιανικής. Παράλληλα, αποτελεί ιδανική λύση διαχείρισης των διανομών με αναγνώριση κλήσεων και πλήρες ιστορικό πελάτη.


Το έργο υλοποίησε, εγκαθιδρύοντας μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία, η εταιρεία Mega Support, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.


Με την εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft, η επιχείρηση πέτυχε: 

  • ταχύτητα στην έκδοση αποδείξεων και στη διανομή 
  • περισσότερη οργάνωση και ακόμα καλύτερο έλεγχο καταστήματος και ταμείου μέσα από τη βάση πληροφόρησης που παρέχει η εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο 
  • μείωση κόστους λειτουργίας και περισσότερο διαθέσιμο χρόνο με την απλότητα στην εκτέλεση των λειτουργιών
  • συμμόρφωση με τον ν. 4492/2017 
  • βελτιωμένη εταιρική οργάνωση και ασφάλεια στις επιχειρησιακές αποφάσεις
  • διασφάλιση της ορθότητας των συναλλαγών με τους πελάτες και ισχυροποίηση της σχέσης εμπιστοσύνης


Ευχαριστούμε την επιχείρηση "Τα παιδιά" – Γιώργο, Περικλή και Νίκο Πάσχο για την προτίμηση και την εμπιστοσύνης τους!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση


Ζητήστε μια παρουσίαση


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι