Η Κρεατούπολη επέλεξε PRISMA WinΜε την εφαρμογή PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις βελτιώσαμε αισθητά τον χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επιταχύναμε την τιμολόγηση και την έκδοση των αποδείξεων στο ταμείο. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία αφού έχουμε άμεση υποστήριξη όταν τη χρειαζόμαστε.

Βασίλαρος Πάρις

 

Για τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού κρέατος και των ιδιαίτερων και γευστικών κρεατοσκευασμάτων, η Κρεατούπολη στο Π. Φάληρο αποτελεί must επιλογή και ένα σταθερό σημείο αναφοράς!

Με 25χρoνη εμπειρία στη χονδρική πώληση τροφίμων και με άριστη γνώση της ποιότητας των κρεάτων, ο κύριος Βασίλαρος Μιχάλης προχώρησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και μοντέρνου καταστήματος λιανικής το οποίο αναδεικνύει και προωθεί τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και την επιθυμία του για αναβαθμισμένα και μοναδικά προϊόντα.


Meat & more

Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ οι καταναλωτές ψάχνουν την ποιότητα στη γεύση, αλλά πάντα σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές, η Κρεατούπολη εξασφαλίζει τα πιο αγνά κρέατα, παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα delicatessen και τα φέρνει στην πόρτα των πελατών της με ένα μόνο τηλεφώνημα, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος του χρόνου αγοράς! Με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ανώτερης ποιότητας σε νωπά κρέατα, αλλαντικά, σάλτσες, κατεψυγμένα, όσπρια, λάδια, ζυμαρικά κ.ά. η Κρεατούπολη εξυπηρετεί καθημερινά έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις τους ως προς τη γκάμα και τη ποικιλία τους.


Η λύση στις ανάγκες & τα οφέλη

Η αύξηση του πελατολογίου και η ανάγκη για βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, οδήγησαν τον κύριο Βασίλαρο Μιχάλη να υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες για τη διαχείριση και τον έλεγχο της επιχείρησής του και έτσι επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις, τις διανομές αλλά και την παρακολούθηση της αποθήκης του.

Με τη λύση της Megasoft η επιχείρηση του κυρίου Βασίλαρου πέτυχε:

 • απόλυτη συμμόρφωση με τα όσα ορίζει ο Ν. 4492/2017 για την αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις αποδείξεις και την έκδοση μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς Ζ.
 • μείωση κόστους λειτουργίας
 • πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων και πάντα διαθέσιμο προϊόν στις σωστές ποσότητες
 • την εξαγωγή στατιστικών ανά περίοδο (π.χ. Πάσχα) για τα πωλούμενα είδη
 • άψογη και γρήγορη διαχείριση των διανομών, με αναγνώριση κλήσεων και πλήρες ιστορικό πελάτη
 • ταχύτητα στο ταμείο και στην έκδοση αποδείξεων με τη χρήση της οθόνη αφής και του barcode scanner
 • σαφέσταση πληροφόρηση και πλήρες ιστορικό συναλλαγών με τους πελάτες (παραγγελίες, υπόλοιπα κ.τ.λ.)
 • γρήγορες και χωρίς λάθη συναλλαγές
 • καλύτερη οργάνωση και έλεγχο όλων των τομέων και των λειτουργιών της επιχείρησης, καθώς και του ταμείου
 • αναβάθμιση της επιχείρησης με τη χρήση νέων τεχνολογιών
 • σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις μέσα από τη βάση συνεχούς πληροφόρησης και πλούσιων στατιστικών που προσφέρει η εφαρμογή
 • επιτάχυνση της ανάπτυξης


Ευχαριστούμε την Κρεατούπολη και τον επιχειρηματία κύριο Βασίλαρο Μιχάλη για την εμπιστοσύνη του.Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση


Ζητήστε μια παρουσίαση


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι