Οι εφαρμογές PRISMA Win στο Bootleg Athens
To meeting place του Χολαργού, το all day cafe-bar Bootleg, εμπιστεύτηκε τη μηχανογράφησή του στη Mega Support και επέλεξε τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft.


Στην Αμερική του 1920, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, θα ταξιδέψουν όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας το all day cafe-bar Bootleg στον Χολαργό. Σε έναν Industrial art χώρο που θυμίζει loft, στεγάζεται μια επιβλητική μπάρα με εντυπωσιακά πλούσια και ποιοτική κάβα και εμπνευσμένα signature cocktails, που μπορούν οι πιστοί θαμώνες του bar να απολαύσουν συνοδεία soul, funk, swing και jazz μουσικής.


Οι ανάγκες

Έχοντας σαν κύρια φιλοσοφία το να προσφέρει μια καθ' όλα ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του, ο ιδιοκτήτης του Bootleg, κύριος Γιώργος Καφεντζής, εξασφάλισε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με βιομηχανική διακόσμηση, εξαιρετικά ποτά, γευστικά πιάτα και κυρίως άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση από το πάντα φιλικό προσωπικό. Σε αυτό συνέβαλλε καθοριστικά η επιλογή των εφαρμογών PRISMA Win cafe-restaurant και PRISMA Win Mobile android της Megasoft για την ασύρματη παραγγελιοληψία, καλύπτοντας απόλυτα την ανάγκη για γρήγορη και χωρίς λάθη λήψη και εκτέλεση των παραγγελιών.


Στα 6 android pda έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή PRISMA Win Mobile και έτσι οι σερβιτόροι λαμβάνουν και στέλνουν με τη μέγιστη ταχύτητα τις παραγγελίες στο bar σημειώνοντας τις εκάστοτε προτιμήσεις ή παρατηρήσεις του πελάτη, ώστε να ξεκινήσει η ετοιμασία τους. Η εφαρμογή PRISMA Win για την εστίαση έχει εγκατασταθεί σε pos σύστημα με οθόνη αφής για πλήρη απεικόνιση της αίθουσας, των τραπεζιών και των κρατήσεων, για σωστή παρακολούθηση ταμείου, βαρδιών και αναλώσεων και διαχειρίζεται προσφορές τύπου happy hour, προσαρμόζοντας για συγκεκριμένες μέρες ή ώρες τους τιμοκαταλόγους των ειδών, δυνατότητα που θα βρει εφαρμογή στο καθημερινό after office hours που υιοθετεί το Bootleg για τους after office θαμώνες του. 


Τα οφέλη

Οι εφαρμογές PRISMA Win συνάδουν πλήρως με τη φιλοσοφία και τους στόχους του Bootleg Athens και τους εξυπηρετούν στο ακέραιο επιτυγχάνοντας:

  • άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη
  • εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση παραγγελιών
  • αύξηση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης
  • απλοποίηση των διαδικασιών
  • καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων
  • ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα
  • οργάνωση και καλύτερο προγραμματισμό του προσωπικού (σερβιτόροι, barmen, baristas, κτλ)
  • έλεγχο του ταμείου
  • ακόμα πιο χαρούμενους και πιστούς πελάτες!


Ευχαριστούμε το Bootleg Athens που μας εμπιστεύτηκε και μας επέλεξε για τη μηχανογράφηση και την υποστήριξή του!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση


Ζητήστε μια παρουσίαση


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018Mega Support

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 244 & Ματσούκα,T.K. 18452 Νεάπολη Νικαίας

210-5901591

210-5901581

info@msupport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι